Maailmankuva

Maailmankuva
15.11.2015 00:14 ( 2 vuotta sitten )

Ovatko päättäjämme enää tehtäviensä tasalla?

Yhteiskunta

ISIS paljastaa lähettäneensä tuhansia terroristeja Eurooppaan pakolaisten joukossa.

Ympäri Eurooppaa löytyy asekätköjä. Naapurimaassamme Ruotsissa on löydetty asekätkö vastaanottokeskuksesta. Aseita salakuljetetaan turvapaikanhakijoiden avustuskuljetuksissa.

Pariisissa tehtiin verinen terrori-isku.Tekijäksi ilmoittautunut ISIS. Teon suorittajina oli useita terroristeja, joista ainakin yksi oli turvapaikanhakija. Missä ja koska tapahtuu seuraava? Tekijöitä on nyt Eurooppa pullollaan.

”Hätää kärsivät” pakolaiset (jotka ovat pääasiassa nuoria miehiä) jäävät kiinni valehtelusta, ympäri Eurooppaa löytyy sotarikollisia turvapaikanhakijoina, myös Suomessa. Tavalliset kansalaiset löytävät turvapaikkaturistien matkakuvia ja taustatietoja Facebookista ja julkaisevat niitä. Maahanmuuttoviranomaisten ja poliisin luulisi pystyvän samaan.

Pitääkö tässä vääntää vielä enemmän rautalankaa: milloin hallitus alkaa huolehtimaan veronmaksajiensa turvallisuudesta ja lopettaa tämän invaasion?

Ainakin tämän päivän lausuntojen perusteella pääministeri Sipilä on edelleen aivan yhtä kuutamolla kuin aiemminkin. Lauantain tiedotustilaisuudessa Sipilä korosti, että

turvapaikanhakijat ovat lähteneet nimenomaan iskuja ja sotaa pakoon Syyriasta ja muista maista.

Hallitus, joka ei pidä kansalaistensa puolta, on tarpeeton hallitus.

7

7 comments on “Ovatko päättäjämme enää tehtäviensä tasalla?

Tarzeanoi17.11.2015 19:27

Onkohan toi sotarikollinen vangittu nyt?
http://www.hs.fi/kotimaa/a1447652888520

Anni Jokelaanoi17.11.2015 19:35

Kaikki on vain punahilkkasatuja, turha yrittää!!!!
http://www.verkkouutiset.fi/ulkomaat/isis_terroristi_pakolaisveneessa-43079

Jo jOanoi18.11.2015 07:28

”Hallitus, joka ei pidä kansalaistensa puolta, on tarpeeton hallitus.”

Niinpä tuntuu ihan hullulle maksaa veroja tälläisen halituksen ylläpitämiseksi, mutta kai se on vain niin, että go with the flow be for the flow stops.

Maailmankuva

Toimitusanoi18.11.2015 08:40

Tervehdys ja kiitos kommenteista.

Tarze ja Anni: kuinkahan monta vastaavaa tapausta Euroopassa on?

Jo jO: Tuossa olet siinäkin mielessä asian ytimessä, että se taitaa olla ainoa tapa vaikuttaa kun PS:sta ei ollutkaan mihinkään. Poliittiseen eliittiin, joka elää veronmaksajien rahoilla sekä rikkaisiin, jotka elävät kuluttajien selkänahasta. Kuluttajat voivat organisoitua, esim. FB:n kautta ja asettaa totaalisen ostoboikotin, vaikka viikoksi kerrallaan. Kassavirran kutistumisella havahtuu ja murskataan mahtavimmatkin yritykset. Sattuu se boikotti kuluttajaankin – kyllä, mutta kuten joku joskus sanoi: ”no pain no gain”.

    Jo jOanoi19.11.2015 13:43

    Joo toi on kyllä hyvä idea. Luulisi saavan ainakin ihmisiä mukaan coca cola, danone, Unilever ja Nestle boikottiin, koska kuka nyt omanmaan vesistä kellekkään suuryrityksille mitään haluaa maksaa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ilmoitus

Proudly powered by Opracom