Maailmankuva

Category: Monikulttuuri

Maailmankuva
11.10.2017 20:01 ( 2 viikkoa sitten )

Suomalaismuslimi toi lapsivaimon Irakista

Lounais-Suomen poliisi tutkii erittäin poikkeuksellista tapausta, jossa Turussa asuvan miehen epäillään hankkineen Irakista alaikäisen tytön vaimokseen Suomeen. Tyttö rekisteröitiin Suomen väestötietojärjestelmään täysi-ikäisenä vuonna 2014, jolloin avioliitto solmittiin. Nyt on herännyt epäilys, että hän olisikin ollut naimisiin mennessään vain 14-vuotias lapsivaimo. Varsinais-Suomen käräjäoikeus on vanginnut 27-vuotiaan miehen epäiltynä törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä, törkeästä raiskauksesta, törkeästä vapaudenriistosta,…

Maailmankuva
06.10.2017 18:16 ( 2 viikkoa sitten )

Helsingissä muslimien joukkotappelu

Raju joukkotappelu puhkesi islamilaisella rukoushuoneella: 60 henkeä ja golf-mailoja mukana. Tässä vaiheessa näyttää siltä, että kaikki tappeluun osallistuneet ovat ulkomaalaistaustaisia. Makkosen mukaan osallistuneiden tarkempaa etnistä taustaa selvitetään yhä, mutta lähtökohtana on, että kaikki olivat ulkomaalaistaustaisia.

Maailmankuva
04.10.2017 18:56 ( 3 viikkoa sitten )

Lipuntarkastaja hakattiin Helsingissä

Kun naistarkastaja pyysi nähdäkseen neljän nuoren matkaliput, nämä alkoivat käyttäytyä uhkaavasti. Nuoret kiroilivat ja huusivat, että heillä kaikilla oli liput. He haukkuivat tarkastajia kovaan ääneen rasisteiksi. Bussikuskin mukaan nuoret olivat nousseet bussiin rehvakkaasti mitään lippua näyttämättä. Kun miestarkastaja kysyi yhdeltä nuorelta asiaa, hänelle annettiin kaksi matkakorttia ja yksi passi. Kahdella nuorella ei ollut voimassaolevaa matkalippua….

Maailmankuva
03.10.2017 19:32 ( 3 viikkoa sitten )

Jari Taponen – parodiapoliisi

Taponen ei missään vaiheessa ymmärtänyt, että hänen kyvyttömyytensä nähdä turvallisuusriskejä taustaltaan epämäääräisten aikuisten miesten sijoittamisessa yläasteen kouluihin järkyttäisi kouluikäisten lasten vanhempia. Sen sijaan hän jatkoi itsensä kaivamista syvemmälle kuoppaan.

Maailmankuva
30.09.2017 17:20 ( 3 viikkoa sitten )

47% somaliperheistä yksinhuoltajilla

Somalinkielissä helsinkiläisperheissä yksinhuoltajien osuus on kasvanut. Kasvua viimeisen kymmenen vuoden aikana on ollut vajaa kymmenen prosenttiyksikköä, eli 41 prosentista 47 prosenttiin. Osa yksinhuoltajaperheistä voi todellisuudessa olla moniavioisia perheitä. Mahdollinen toinen ja kolmas vaimo lapsineen saattaa muodostaa yksinhuoltajaperheen. Espoon kaupunginvaltuustoon on valittu seitsemän lapsen yksinhuoltajasomali, Habiba Ali.

Maailmankuva
28.09.2017 08:44 ( 4 viikkoa sitten )

Kiitos Pöpilä ja Urpo!

Suomessa huolta herättävien erityisen vaarallisten turvapaikanhakijoiden lukumäärä ja alkuperämaa on yhä edelleen hämärän peitossa. Etelä-Suomen Sanomat kertoi maanantaina, että poliisi on luokitellut useita Päijät-Hämeessä oleskelevia turvapaikanhakijoita vaarallisiksi. Lehden mukaan osa hakijoista on aktiivisessa ja tehokkaassa seurannassa ja osa puolestaan jää hieman vähemmälle valvonnalle.

Maailmankuva
22.09.2017 16:02 ( 1 kuukausi sitten )

Italiassa 40% raiskauksista ulkomaalaisten tekemiä

Noin 40 prosenttia raiskauksista on ulkomaalaisten tekemiä, jotka muodostavat kahdeksan prosenttia väestöstä. Ei tällaista voi lakaista maton alle. Maahanmuuttajien maahantulolla on suuria vaikutuksia.

Maailmankuva
18.09.2017 19:18 ( 1 kuukausi sitten )

On aika katkaista kaikkien kristittyjen päät

Kun Saksan liittokansleri Angela Merkel avasi maansa massiiviselle maahanmuutolle, hän ei selvästikään nähnyt mitään kulttuurillista tai uskonnollista ongelmaa hyväksyessään yli miljoona muslimia. Jos ”sekularistit” eivät ota vakavammin länsimaista kristillistä perintöä, ja varsinkin sen juutalais-kristillisiä arvoja, ja ala puolustaa niitä; niin ateisteja kuin kristittyjäkin hallitsee hyvin pian islam. Jos kristinusko haihtuu, islam lisääntyy nopeasti. Näin kirjoittaa…

Maailmankuva
18.09.2017 19:17 ( 1 kuukausi sitten )

Lähes joka toisessa ahdistelutapauksessa epäilyksenalaisena on ulkomaan kansalainen

Suomessa arviolta joka kolmannen raiskatun voi epäillä olevan ulkomaalaisen uhri, ja lähes joka toisessa ahdistelutapauksessa epäilyksenalaisena on ulkomaan kansalainen. Tämä käy ilmi tuoreesta rikostilastosta. Poliisille ilmoitettiin tammi-syyskuussa 2 545 seksuaalirikosta eli viidennes enemmän kuin vuotta aiemmin. Kaikkiaan 1 827 tapauksessa epäilty on tiedossa. Heistä 525 on ulkomaalaisia. Määrä on yli kaksinkertaistunut vuoden takaisesta, jolloin epäiltyjä…

Maailmankuva
16.09.2017 15:25 ( 1 kuukausi sitten )

Valtaosa poliiseista pitää uutta terrori-iskua Suomessa todennäköisenä

Peräti 94 prosenttia vastanneista poliisimiehistä pitää vähintään melko todennäköisenä, että Suomessa tapahtuisi uusi terrori-isku Turun puukotusten jälkeen. Yli puolet vastaajista on myös sitä mieltä, etteivät poliisin resurssit riitä lainkaan terrori-iskujen ehkäisyyn. Erityisen huolissaan poliisit ovat kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneiden henkilöiden radikalisoitumisesta. Peräti 87 prosenttia pitää vähintään melko suurena uhkana tällaisia henkilöitä. Tiedot selviävät Iltalehden poliiseille tekemästä…

Ilmoitus

Proudly powered by Opracom