Maailmankuva

Maailmankuva
14.11.2015 13:52 ( 2 vuotta sitten )

Lehdistö ja poliitikot hybridisodassa kansalaisiaan vastaan

Yhteiskunta #kulttuuripropaganda #monikulttuuri

Erikoistutkija Hiski Haukkala kertoo melko kauniisti Suomen valtamedian, eli punavihreän lehdistömme ongelman:

Osalla toimittajista on tuntunut olevan niin kova kiire valistaa suomalaisia siirtolaisuuden hyvistä puolista, että journalismin perustehtävä, totuudenmukainen tiedonvälitys asiasta on välillä unohtunut. Sen sijaan meille on tarjottu jopa uutisoinnissa vahvasti näkökulmaistettua tavaraa, jossa hulluimmillaan jopa raiskaustilastot on koetettu selittää parhain päin. Tämä ei liene omiaan lisäämään ihmisten luottamusta demokratiamme kannalta ensiarvoisen tärkeän median toimintaan.

Jokainen, joka tarkasti seuraa suomalaista tiedonvälitystä, on huomannut asian. Tietenkin moni kysyy, että miksi? Miksi maahanmuuttajien tekemiä rikoksia vähätellään? Miksi niitä yritetään salata – ja jos muu ei auta, niin hyökätään kantaväestön kimppuun haukkuen näitä valkoiseksi roskaväeksi tai argumentoimalla, että raiskaavathan suomalaisetkin?

Eikä siihen toki syyllisty pelkästään osa lehdistöä, vaan moni poliitikko, osa työnantajista, kaikki maahanmuutosta elantonsa saavat SPR:stä alkaen ja moni julkisuuden henkilö.

Puolue- ja lehdistötasolla sen aiheuttaa luultavasti maailmankatsomus, joka on monella vihertävän sosialistinen/marxistinen. Toiset uskovat salaliittoon. Maahanmuutosta elantonsa saavien suhteen vastaus on selvä, hehän elävät siitä. Yritykset haluavat halpaa työvoimaa, siksi heidän kannaltaan on hyvä että maahan tulee mahdollisimman paljon halpatyövoimaa polkemaan palkkoja.

Monet isänmaalliset konservatiivit vastustavat turvapaikanhakijoiden tuloa. Marxistilaiset ovat leimanneet heidät mm. impivaaralaisiksi ja heidän ajatusmaailmansa pysähtyneisyydeksi ja takapajuiseksi. Punavihreä idealisti ei halua 80-luvun Suomea. Hänen mielestään kaikki oli silloin huonosti. Hän on relativisti – suvaitseva maailmankansalainen – joka pöyristyy, valehtelee, vihapuhuu ja kiukuttelee muiden ollessa eri mieltä hänen kanssaan.

Propaganda ja informaatiosota käynnistyy

Hallitsematonta maahanmuuttoa vastustavat suomalaiset eivät ole rasisteja, vaan pääasiassa todella kyllästyneitä siihen, että heille valehdellaan päin naamaa – niin valtiovallan kuin median toimesta. Joskus paperilehtien kultakausina nykyisenlainen informaatiosota olisi voinutkin onnistua. Mutta nykyään on netti ja sosiaalinen media, mitkä vetävät maton alta. Joku huomaa sumutuksen, ja se leviää hetkessä kaikkien tietoon. Propaganda huomataan ja se paljastetaan.

Siitä huolimatta valtamedia ei ole kriittinen, vaan suoltaa samoja valheita vuodesta toiseen. Tulokset voidaan havaita lehtien levikkimääristä ja tuloksista. Vaihtoehtolehdistö on puhjennut kukoistukseen. Sama asia on tapahtunut jokaisessa länsimaassa, johon on tullut suuri määrä muslimimaahanmuuttajia. Lieneekö ihan sattumaa?

Kun nykyinen pakolaiskriisi alkoi, median kautta julistettiin että meidän tulee auttaa sotaa pakenevia hädänalaisia (jotka ovat mm. naisia ja lapsia). Kun vastaanotto- ja hätämajoituskeskuksia alkoi nousta kuin sieniä sateella, kävikin ilmi että noin 80 prosenttia tulijoista on nuoria miehiä. Eivätkä he vaikuttaneet kovinkaan hädänalaisilta, ainakaan heidän tieltään häädettyjen virolaisten rakennusmiesten mielestä.

Tulijoiden ikää ja sukupuolta ihmeteltiin, kuten myös sitä miksi he eivät ole perheitään puolustamassa. Pakolaisten motiivien kyseenalaistaminen tuomittiin ministerin toimesta rasismiksi ja muistutettiin, että Ruotsikin otti vastaan suomalaisia sotalapsia aikanaan, ja  että suomalaisia on muuttanut muihin maihin. Tosin suomalaiset sotapakolaiset olivat lapsia, miehet ja naiset puolustivat isänmaataan. Suomalaiset muuttivat ulkomaille pääosin töihin, eivät elämään kohdemaan sosiaaliturvalla. Kirkkonummelle tuli hieman erilaisia ”sotalapsia”:

HS muistutti jutussaan myös, että vaikka Eurooppaan tulijoista 70 prosenttia on miehiä, niin puolet maailman pakolaisista on kuitenkin naisia. Sitä HS ei kertonut, että esim. Syyrian pakolaisnaiset (ja -lapset) ovat pääasiassa pakolaisleireillä lähimaissa.

Valtamedia keksi myös, että Syyrian taisteluissa on monia osapuolia, joten eihän sitä voi verrata Suomen sotiin. Ei ole puolustettavaa isänmaata! Kriittinen kansa kuitenkin huomasi, että Syyriasta Suomeen ei tule kuin muutama pakolainen: pääosa tulijoista on Irakista, Somaliasta ja Afganistanista. Joten nämäkään selitykset eivät pitäneet.

Puolelle irakilaisista myönnettiin turvapaikka, joka sittemmin osoittautui erehdykseksi. Monen kansalaisen kannalta valitettavasti liian myöhään.

Ja pankin räjäytti tietenkin Suomen pääministeri Juha Sipilä, joka syyskuun alussa lupasi luovuttaa (tai ehkä oikeastaan vuokrata) yhden kodeistaan pakolaisille. Sen jälkeen Suomeen tulevien irakilaisten määrä näytti tältä:

Lähde: Iltalehti

Lähde: Iltalehti

0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ilmoitus

Proudly powered by Opracom