Maailmankuva

Maailmankuva
19.12.2013 01:08 ( 4 vuotta sitten )

Vähäpäästöiset autot tuottavat hengenvaarallisia ympäristömyrkkyjä

Ilmastonmuutos #ilmastonmuutos

No niin, näitähän on saanut viime aikoina lukea useamminkin mutta lisätään nyt tämäkin esimerkkinä mihin viherhörhöjen ajama politiikka johtaa. Vihreä politiikka on ajanut tuottamaan vähäpäästöisiä autoja, jotka uusien tutkimusten mukaan ovatkin itse asiassa hengenvaarallisia myrkkypommeja. Kauppalehti kertoo tutkimustuloksista:

Autotehtaat tuovat jatkuvasti markkinoille uusia huipputehokkaita pikkumoottoreita, jotka kuluttavat vähän. Jos uuteen tutkimukseen on uskominen, niin suuntaus on hengenvaarallinen.

Tutkimuksen mukaan pienten suorasuihkutusmyllyjen hiukkaspäästöt saattavat nousta pahimmillaan tuhatkertaisiksi verrattuna perinteisten bensiinimoottorien tekniikkaan. Dieseliin verrattuna hiukkasia tupruaa kymmenkertainen määrä.

Tiukentuvien ympäristövaatimusten vuoksi autotehtaat kehittävät vähemmän kuluttavia ja hiilidioksidia päästäviä moottoreita. TÜV Nordin mukaan sen tuloksena ihmisiin suoraan vaikuttavat hiukkaspäästöt vain lisääntyvät. Hiilidioksidit vahingoittavat ilmastoa, mutta hiukkaset aiheuttavat muun muassa syöpää.

Minä olen tullut siihen tulokseen, että vihreitä ei pitäisi päästää mihinkään päättävään asemaan – missään. Luonnosuojelu on tärkeä asia, mutta tuollainen epäpätevyys on korrektisti sanottuna – erittäin vastenmielistä.

0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ilmoitus

Proudly powered by Opracom