web site hit counter Salat ja valat: Vapaamuurarit suomalaisessa yhteiskunnassa ja julkisuudessa 1756–1996 - Ebooks PDF Online
Hot Best Seller

Salat ja valat: Vapaamuurarit suomalaisessa yhteiskunnassa ja julkisuudessa 1756–1996

Availability: Ready to download


Compare

9 review for Salat ja valat: Vapaamuurarit suomalaisessa yhteiskunnassa ja julkisuudessa 1756–1996

 1. 5 out of 5

  Ronja

  Ahtokarin väitöskirja käsittelee mielenkiintoista aihetta, julkisuuteen pidättyväisesti suhtautuvaa suomalaista vapaamuurariutta. Väitöskirjassa selvitetään, miten vapaamuurareihin on suhtauduttu suomalaisessa yhteiskunnassa ja julkisuudessa. Taustoja selvitetään perusteellisesti. Myös yhteiskunnallisia virtauksia sekä median avautumisia avataan lukijalle kattavalla tavalla. Ahtokarilla on ollut käytettävissään enemmän aineistoa kuin muilla saman teeman parissa työskennelleillä tutkijoilla. Tutk Ahtokarin väitöskirja käsittelee mielenkiintoista aihetta, julkisuuteen pidättyväisesti suhtautuvaa suomalaista vapaamuurariutta. Väitöskirjassa selvitetään, miten vapaamuurareihin on suhtauduttu suomalaisessa yhteiskunnassa ja julkisuudessa. Taustoja selvitetään perusteellisesti. Myös yhteiskunnallisia virtauksia sekä median avautumisia avataan lukijalle kattavalla tavalla. Ahtokarilla on ollut käytettävissään enemmän aineistoa kuin muilla saman teeman parissa työskennelleillä tutkijoilla. Tutkittavaa teemaa käsitellään kiihkotta ja suorasukaisesti. Ahtokari pohtii tutkimuksessa, kuinka paljon yhteiskunnalliset virtaukset ovat vaikuttaneet siihen, miten vapaamuurareihin on suhtauduttu. Takana on vaikeita aikoja, kuten Natsi-Saksan aiheuttamien jännitteiden vaikutukset. Tutkimus tuo esiin uutta tietoa ja perusteltuja näkökulmia. Toistoa on ajoittain häiritsevästi.

 2. 5 out of 5

  Markus Lustig

  Mielenkiintoinen, neutraali väitöskirja vapaamuurareista ja järjestön historiasta. Jokaisen salaliittoteoreetikon tulisi tutustua tähän.

 3. 5 out of 5

  Niko

 4. 4 out of 5

  Jake

 5. 5 out of 5

  Mika

 6. 5 out of 5

  Konsta

 7. 4 out of 5

  Villeveikko

 8. 5 out of 5

  Matti Järvinen

 9. 5 out of 5

  aaro_samuel

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading...