Huostaanotetut kaksospojat haetaan kodistaan 4.1.2014

Tämä on aito tilanne suomalaisesta kodista, tänä vuonna – 2014. Poliisi on saanut lastensuojeluviranomaisilta virka-apupyynnön ja suorittaa virkavelvollisuuttaan viemällä pakkokeinoin itkevät lapset pois kodistaan, perheensä luota.

Youtubessa videon kuvauksessa kerrotaan seuraavaa:

Taustalla on noin puoli vuotta sitten tehty sijoitus, johon sosiaalitoimella ei ole ollut perusteita. Perusteeksi he ovat väittäneet mahdollista pahoinpitelyä, josta tätä nykyä on olemassa syyttämättäjättämispäätökset ja epäilylle ei ole tuolloinkaan ollut kunnollisia perusteita. Sosiaalityöntekijät vain päättivät niin. Vanhemmilla on useampia lapsia, jotka kaikki muut asuvat kotona.

Pojat ovat olleet siis jonkin aikaa poissa vanhempiensa ja sisarustensa luota, mutta koska haluavat takaisin kotiinsa he karkaavat sijoituspaikasta ja palaavat rakastavien vanhempiensa ja sisarustensa luo, eivätkä sieltä halua lähteä pois, kuten videosta näkyy.

Syy karkaamiseen on myös se, että sosiaalitoimi on luvannut lapsille kotilomia, mutta on pyörtänyt puheensa satuttaen näin lapsia lisää.

http://www.youtube.com/watch?v=5pLzzEebN-U

Lue myös Maailmankuvan juttu lastensuojeluasiasta ja ko. tapauksesta Verkkomediassa:

http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=5&id=9462

http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=1&id=9480

http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=2&id=9474

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Toimitus

Author Toimitus

More posts by Toimitus

Leave a Reply

Read more:
Meitä valvotaan, koska me sallimme sen

Mitä ajattelisit siitä jos hallitus vaatisi että -jokaisen pitäisi kantaa seurantaranneketta, jotta hallitus tietäisi aina...

8-vuotias lapsimorsian kuoli yhdynnän aiheuttamaan verenvuotoon

Kahdeksanvuotias jemeniläistyttö kuoli sisäiseen verenvuotoon hääyönään. Lapsen uskotaan saaneen kuolettavan repeytymän sukupuolielimiinsä koska hänen 40-vuotias...

Close