Ovatko päättäjämme enää tehtäviensä tasalla?

By 15.11.2015Yhteiskunta

ISIS paljastaa lähettäneensä tuhansia terroristeja Eurooppaan pakolaisten joukossa.

Ympäri Eurooppaa löytyy asekätköjä. Naapurimaassamme Ruotsissa on löydetty asekätkö vastaanottokeskuksesta. Aseita salakuljetetaan turvapaikanhakijoiden avustuskuljetuksissa.

Pariisissa tehtiin verinen terrori-isku.Tekijäksi ilmoittautunut ISIS. Teon suorittajina oli useita terroristeja, joista ainakin yksi oli turvapaikanhakija. Missä ja koska tapahtuu seuraava? Tekijöitä on nyt Eurooppa pullollaan.

”Hätää kärsivät” pakolaiset (jotka ovat pääasiassa nuoria miehiä) jäävät kiinni valehtelusta, ympäri Eurooppaa löytyy sotarikollisia turvapaikanhakijoina, myös Suomessa. Tavalliset kansalaiset löytävät turvapaikkaturistien matkakuvia ja taustatietoja Facebookista ja julkaisevat niitä. Maahanmuuttoviranomaisten ja poliisin luulisi pystyvän samaan.

Pitääkö tässä vääntää vielä enemmän rautalankaa: milloin hallitus alkaa huolehtimaan veronmaksajiensa turvallisuudesta ja lopettaa tämän invaasion?

Ainakin tämän päivän lausuntojen perusteella pääministeri Sipilä on edelleen aivan yhtä kuutamolla kuin aiemminkin. Lauantain tiedotustilaisuudessa Sipilä korosti, että

turvapaikanhakijat ovat lähteneet nimenomaan iskuja ja sotaa pakoon Syyriasta ja muista maista.

Hallitus, joka ei pidä kansalaistensa puolta, on tarpeeton hallitus.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Toimitus

Author Toimitus

More posts by Toimitus

Join the discussion 7 Comments

Leave a Reply

Read more:
Millainen maski suojaa influenssalta?

Muistatko vielä esim. SARS- ja sikainfluenssaepidemiat, joista jälkimmäinen julistettiin jopa pandemiaksi? Uutiskuvissa monet ihmiset liikkuivat...

16 v. saksalaisnuori kertoo maansa tilanteesta ja ajatuksistaan monikulttuurista

https://www.youtube.com/watch?v=zGpEshDGVho

Close