Työttömät turvapaikanhakijat kuntien pelastus. Olisivatko suomalaisetkin?

Taantuvien kaupunkien pelastus on työttömät turvapaikanhakijat ja heidän kuluttamansa eurot, YLE kertoo jutussaan.

Kun tällaista ihmettä saamme todistaa, niin miksi ihmeessä suomalaiset työttömät eivät voisi osallistua kuntien pelastamiseen? Onko kukaan nähnyt yhtäkään lehtiotsikkoa, joka väittäisi, että kuntien pelastus olisi kasvava määrä suomalaisia työttömiä?

Saavatko turvapaikanhakijat siis enemmän tukirahaa kuin suomalaiset? Eivät varmaan, sehän olisi laitonta. Vai olisiko se sittenkin positiivista erityiskohtelua / syrjintää?

Mutta mikä toimittajan mielestä sitten tekee työttömistä turvapaikanhakijoista kultakaivoksen kunnalle? Ehkäpä se, että turvapaikanhakijat ovat pelkkää nettotuloa, koska valtio maksaa kaikki kulut. Aivan!

Voisimmeko siis pelastaa Suomen kunnat siten, että siirrämme kuntien maksaman toimeentulotuen valtion laskuun? Voisimmeko siirtää kaikki kuntien menot valtiolle? Pelastaisiko se Suomen kunnat?

Mutta kuka maksaa turvapaikanhakijoista aiheutuvat valtion menot? Ai niin, veronmaksajat.

Voi harmi. Ei se ollutkaan pelastus, se oli propagandaa, jonka suomalaiset veronmaksajat maksavat.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Toimitus

Author Toimitus

More posts by Toimitus

Leave a Reply

Read more:
Musta Surma olikin pisaratartuntana levinnyt verenvuotokuume?

Vastoin yleistä uskomusta ei keskiajalla suurta tuhoa aiheuttanut Musta Surma levinnytkään rottien välityksellä. Lontoosta vuosi...

Ilmastonmuutos, vihreät verot ja läski valtio

Suomessa on Kokoomuksen, Keskustan, Sdp:n ja Vihreiden hallitusvastuussa ollessa saatu mm. energian hinta nousemaan jopa...

Close