Talibaanit leikkasivat pään irti 10- ja 16-vuotiailta pojilta

By 10.6.2013Islam

Kaksi Nadeyn kylässä asuvaa lasta, 10- ja 16-vuotiaat pojat, olivat keräämässä ruoantähteitä roskakorista perheilleen kun talibaanit ottivat heidät kiinni ja kuljettivat muualle. Pojat löytyivät myöhemmin päät irti leikattuina.

Kandaharin kuvernööri, Toryalay Wessa, on määrännyt turvallisuusjoukot etsimään syylliset. Hän sanoi tekoa epäinhimilliseksi ja islaminvastaiseksi. Mutta ehkä hän ei ole katsonut kuvia muslimien mielenosoituksista maailmalla…

Ja tätä kirjoittaessa tuli uusi tapaus – talibaanit leikkasivat pään irti 10-vuotiaalta joka etsi ruokaa roskakorista…

Talibaanit ovat ennenkin suorittaneet kaulan katkomisia

Talibaanit leikkasivat pään irti 17 kyläläiseltä jotka olivat osallistuneet juhlaan jossa tanssittiin ja kuunneltiin musiikkia.

Talibaanit teloittivat 17 pakistanilaispoliisia ja leikkasivat heidän päänsä irti. ”Taistelumme jatkuu kunnes Pakistaniin tulee voimaan sharialaki. Taistelemme kaikkia vastaan jotka yrittävät estää meitä” sanoi Sirajuddin Ahmad, teloittajien puhemies, uutistoimisto Reutersin toimittajalle.

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Toimitus

Author Toimitus

More posts by Toimitus

Leave a Reply

Read more:
Suomen peruskoulutus tulee uudistaa

Miksi Suomessa lääkärin ei tarvitse osata suomea, ainakaan kunnolla, mutta lastemme tulee tietää mikä on...

Monikulttuuri käytännössä – suomalaisia syrjitään työhönotossa

Helsingin kaupunki haluaa lisätä maahanmuuttajien määrää työvoimassaan. Helsinki harjoittaa työhönotossa niin sanottua positiivista erityiskohtelua kertoo...

Close