Nigerian islamistit aikovat myydä kaappaamansa koulutytöt seksiorjiksi 12 dollarilla

By 6.5.2014Islam

Nigerian Bornon osavaltiossa sijaitsevasta Chibokin kaupungista siepattiin 276 koululaista huhtikuun puolivälissä. Heistä viitisenkymmentä onnistui pakenemaan, mutta yli 200 on yhä kateissa. Tapaukseen tuli lisätietoja maanantaina, kun islamilainen Boko Haram terroristijärjestö  julkisti 57-minuuttisen videon. Siinä järjestön johtajaksi Abubakar Shekauksi väitetty mies ottaa vastuun suurta huomiota saaneesta sieppauksesta.

Shekau kertoo videolla aikovansa myydä tytöt eteenpäin. Jo aiemmin arveltiin, että Boko Haram kauppaisi tytöt seksiorjuuteen tshadilaisille ja kamerunilaisille miehille.

Minä menen naimisiin 12-vuotiaan naisen kanssa. Minä menen naimisiin 9-vuotiaan tytön kanssa,

muslimiterroristijohtaja julisti.

Islamistijärjestö on tappanut tuhansia kristittyjä Nigeriassa vuoden 2009 jälkeen. Kyseiset riivatut mielipuolet mm. ajavat islamilaista sharia lakia maahan.

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Toimitus

Author Toimitus

More posts by Toimitus

Leave a Reply

Read more:
85 ihmistä omistaa enemmän kuin 3,5 miljardia ihmistä

Maailman varallisuus on harvoissa käsissä ja äärimmäisen epätasaisesti jakautunut. Hyväntekeväisyysjärjestö Oxfam kertoo raportissaan, että maailman...

Roska-DNA:ta ei ole olemassakaan

Termi roska-DNA täytyy nyt laittaa roskiin sanoo Ewan Birney Cambridgessa sijaitsevasta European Bioinformtics Institutesta. Tähän...

Close