Islamistit käyttävät entisiä kirkkoja kidutuskammioina

By 27.12.2014Islam

”Rauhanuskonto” islamia tunnustavan terroristijärjestö Isiksen kerrotaan muuttavan kristittyjen kirkot hallitsemillaan alueilla Irakissa ja Syyriassa kidutuskammioiksi, joissa kristityt pakotetaan kääntymään muslimeiksi. Europolin entinen apulaisjohtaja Willy Bruggeman puolestaan kertoo Isiksen ottaneen kirkot käyttöönsä myös muulla tavoin: hänen mukaansa Isis myy kirkkojen muinaisjäänteitä länsimaisille keräilijöille rahoittaakseen terrorismia.

Viime viikolla uutisoitiin järjestön teloittaneen 150 naista Fallujassa, koska naiset eivät Irakin viranomaisten mukaan olleet suostuneet menemään naimisiin Isis-taistelijoiden kanssa.

Saksalaisen toimittaja Jurgen Todenhöferin mukaan Isis-taistelijat uskovat, että ”kaikkien demokratiamyönteisten uskontojen on tuhouduttava” ja kaikkien, jotka eivät usko Koraanin opetuksiin on kuoltava. Hänen mukaansa käynnissä on laajin uskonnolliseen puhdistukseen tähtäävä strategia ihmiskunnan historiassa. Isis kehottaa jäseniään käyttämään vangeiksi joutuvia naisia ja tyttöjä seksuaalisesti hyväksi.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Toimitus

Author Toimitus

More posts by Toimitus

Leave a Reply

Read more:
Kaksoisstandardit kansalaisten kohtelussa

Osana kansalaisten vainossa ja ideologian levittämisessä on käytössä pelottelu, uhkailu ja eriarvoinen kohtelu eli kaksoisstandardit....

Polaaripyörre syynä ilmaston kylmenemiseen JA ilmaston lämpenemiseen

Tämän talven leudot kelit Suomessa ja viime päivien paukkupakkaset Yhdysvalloissa aiheuttanut sääilmiö - polaaripyörre /...

Close