Isis, islam ja orjakauppa

By 5.11.2014Islam

Islamistisen äärijärjestö Isis kauppaa sieppaamiaan kristittyjä ja jesidejä orjamarkkinoilla kuin karjaa. He ovat jihadisteille vääräuskoisia, joiden elämällä ei ole mitään arvoa. Orjan ostanut voi tehdä orjallaan mitä huvittaa. Terroristijärjestö julkaisi jopa ohjeistuksen jonka mukaan naisorjille saa tehdä mitä haluaa.

Orjamarkkinoita käsittelevä tuore Isis-video leviää internetissä ja kertoo karua tarinaa. Äärijärjestön miehet istuskelevat videolla sohvalla ja naureskelevat.

1-9-vuotiaiden lasten hinta Isisin taistelijoille on noin 165 dollaria ja murrosikäisten tyttöjen 124 dollaria. Yli 20-vuotiaiden naisten hinta on alhaisempi. Vuoden alussa YK puolestaan julkaisi asiantuntijalausuntoihin perustuvan raportin. Siitä käy ilmi, ettei Isisin lapsiin kohdistuva väkivalta tunne rajoja: Lapsia myydään seksiorjiksi, koulutetaan ihmiskilviksi ja itsemurhapommittajiksi ja heitä tapetaan raa’asti esimerkiksi ristiinnaulitsemalla.

Lisää islamista ja vääräuskoisten asemasta islamin lain alla voit lukea mm. Olli Immosen artikkelista.

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Toimitus

Author Toimitus

More posts by Toimitus

Leave a Reply

Read more:
Homokohu ja Mozilla – jälleen yksi hyvä syy olla välillä anonyymi

Täysin järjetön kohu Mozillan Brendan Eichin toiminnasta yksityishenkilönä on hyvä esimerkki miksi ihmisten tulisi voida...

Nyt myydään sähköverkko, koska veronmaksajat joutuvat rakentamaan uuden?

Fortum ilmoitti torstaina, että se aikoo myydä Suomen sähkönsiirtoliiketoimintansa Suomi Power Networks Oy:lle. Sen osakkaina...

Close