Superhakkeri Jack Barnaby on kuollut

Jack Barnaby löytyi kuolleena kotoaan, poliisin edustaja kertoi torstaina. Poliisin mukaan kuolemaan ei liity rikosta. Barnaby oli kuollessaan vasta 35-vuotias.

Barnabyn piti esitellä etähyökkäystä sydämentahdistimiin Black Hat tietoturvatapahtumassa ensi viikolla. Hän sanoi että löytämällään haavoittuvuudella tahdistimen käyttäjän voi surmata 9 metrin päästä.

Jack Barnaby oli nerokas löytämään haavoittuvuuksia mm. sulautetuista järjestelmistä, mm. pankkiautomaateista ja lääketieteellisistä laitteista kuten insuliinipumpuista. Hän oli erittäin suosittu puhuja tietoturvatapahtumissa – teknisten taitojensa ja loistavan esiintymiskykynsä ansiosta.

Jack näytti vuonna 2010 miten hän hakkeroi pankkiautomaatin. Hän murtautui pankkiautomaattiin etänä ja laittoi sen soittamaan musiikkia ja sylkemään ulos seteleitä. Esitys teki hänestä maailmankuulun.

Hakkeroitu pankkiautomaatti sylkee seteleitä

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Toimitus

Author Toimitus

More posts by Toimitus

Jätä kommentti

Lue lisää:
Leipäjonot kasvaneet rajusti Suomessa

Köyhyys ja yhteiskunnan eriarvoistuminen näkyvät rajusti kasvaneina leipäjonoina. Ruoka-apua jonotetaan ympäri maata, Helsingissä jonottaa joka...

EU esittää – ilmiantonappi nettiselaimiin

EU on tuomassa jälleen uudistusta valtavan turvattomille liittovaltion kansalaisille. Ehdotuksen mukaan nettiselaimissa pitäisi olla oma...

Sulje