Superhakkeri Jack Barnaby on kuollut

Jack Barnaby löytyi kuolleena kotoaan, poliisin edustaja kertoi torstaina. Poliisin mukaan kuolemaan ei liity rikosta. Barnaby oli kuollessaan vasta 35-vuotias.

Barnabyn piti esitellä etähyökkäystä sydämentahdistimiin Black Hat tietoturvatapahtumassa ensi viikolla. Hän sanoi että löytämällään haavoittuvuudella tahdistimen käyttäjän voi surmata 9 metrin päästä.

Jack Barnaby oli nerokas löytämään haavoittuvuuksia mm. sulautetuista järjestelmistä, mm. pankkiautomaateista ja lääketieteellisistä laitteista kuten insuliinipumpuista. Hän oli erittäin suosittu puhuja tietoturvatapahtumissa – teknisten taitojensa ja loistavan esiintymiskykynsä ansiosta.

Jack näytti vuonna 2010 miten hän hakkeroi pankkiautomaatin. Hän murtautui pankkiautomaattiin etänä ja laittoi sen soittamaan musiikkia ja sylkemään ulos seteleitä. Esitys teki hänestä maailmankuulun.

Hakkeroitu pankkiautomaatti sylkee seteleitä

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Toimitus

Author Toimitus

More posts by Toimitus

Leave a Reply

Read more:
Kuka huiputtaa iPhonen sormenjälkitunnistinta ensimmäisenä?

Nick Depetrillo kerää sivuillaan lahjoituksia hakkerille joka ensimmäisenä pystyy ohittamaan uuden iPhonen sormenjälkitunnistimen. Sivuilla istouchidhackedyet.com...

Monikulttuuripropagandaa

Tässä tuoreessa KSML:n Marko Ahosen kirjoituksessa on lähes kaikki klassiset monikulttuuripropagandan kliseet, joten laitan tämän...

Close