Google murentaa loputkin rippeet yksityisyydensuojasta palveluissaan

Digitoday kertoo että Hakujätti Google ilmoittaa uusituissa käyttöehdoissaan analysoivansa vastaisuudessa kaiken käyttäjän datan, myös sähköpostin. Uutisoimme jo aiemmin Googlen tulkinnasta, jonka mukaan Gmail-sähköpostit eivät ole yksityisiä.

Hyväksymällä Googlen uudet ehdot annat yhtiölle luvan analysoida kaiken Googlen palveluiden kautta lähetettävän, vastaanotettavan tai niihin tallennettavan tiedon. Uudet ehdot koskevat myös Googlen sähköpostia. Toistaiseksi Googlen uudet ehdot eivät vielä koske esimerkiksi Suomea, mutta asia muuttunee hyvinkin pian.

Eli kaikki mitä paljastat itsestäsi käyttämällä Googlen palveluja kuten käyttämällä hakukonetta tai lähettämällä Gmail-sähköpostia, on Googlen käytettävissä. Kuulostaako mukavalta?

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Toimitus

Author Toimitus

More posts by Toimitus

Leave a Reply

Read more:
Tällainen on islamilainen valtio

Iltalehti kertoo "islamilaisen valtion" kansalaisista: Militantit hyökkäsivät Pohjois-Irakissa sijaitsevalle jesidileirille viime vuoden elokuussa ja kaappasivat...

Sormenjälkirekisteriä ei poliisin käyttöön

Passirekisterin sormenjälkitietoja ei jatkossakaan saa käyttää vakavien rikosten tutkimisessa. Sisäministeriön työryhmän mukaan perustuslakivaliokunnan kannanotot estävät...

Close