Ida fossiili ei ole ihmisen esiäiti, täti eikä isoäiti

By 3.8.2013Evoluutio

YLE, tuo pakkoveroin ylläpidetty propagandatorvi, on haluton korjaamaan väärää hehkutustaan eräästä aikanaan löydetystä apinan raadosta = Ida fossiili.

New Yorkissa paljastettiin tiistaina 47 miljoonaa vuotta vanha fossiili, josta ihmisen uskotaan suoraan polveutuneen. Ida-nimen saanut apinaluuranko olisi vanhin löydetty, suora linkki ihmisen kehitykseen. Tiedetoimittajat ovat antaneet evoluution kannalta mitä merkittävimmälle löydölle vielä uuden lisänimen, ”puuttuva linkki”.

tarinoi YLEn uutinen.

Tiedän, uutinenhan on jo vuodelta 2009. Tosiasiassa viimeisin päivitys juttuun, tätä kirjoittaessani, on tehty 27.5.2012. Vuonna 2012 varmasti YLEnkin toimittajan korviin oli kantautunut huhuja että kyseisellä löydöksellä ei ole mitään tekemistä ihmisen sukupuun kanssa. Sehän kumottiin jo vuonna 2010.

Kaikki tieteilijät eivät kuitenkaan yhdy siihen, että Ida olisi kiistatta ihmisen esiäiti.

pehmentää toimittaja juttua. Jekusti sanottu, koska yksikään ”tieteilijä” ei kiistatta usko että Ida olisi ihmisen esiäiti.

Antropologi Chris Kirk sanoo että

Monet todisteet viittaavat siihen että Darwiniuksella (Idalla) ei ole mitään tekemistä ihmisen evoluution kanssa

Mutta hyvähän se ajatus on siellä pitää vähän niinkuin muistutuksena että läheltä piti ja koska ”olisihan se voinut ollakin meitin mamma”, vaikka ei ollutkaan. Vähän kuten eräs opetusalan guru joskus vastasi että miksi Haeckelin kuvatukset ovat vieläkin biologian kirjassa:

kun ne kuvaa niin hyvin evoluutiota

vaikka siis ovatkin väärennöksiä, eivätkä kuvaa evoluutiota.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Toimitus

Author Toimitus

More posts by Toimitus

Leave a Reply

Read more:
Pohjoisen pallonpuoliskon ilmasto viilenemässä 2015 alkaen

Japanilainen tutkija, joka on analysoinut Grönlannin meren lämpötilatietoja viideltä vuosikymmeneltä, ennustaa että pohjoisen pallonpuoliskon ilmasto...

Opetushallitus ohjeistaa kieltämään maahanmuuttajien aiheuttamat ongelmat

Mm. Verkkouutiset kertoi Opetushallituksen opettajan ohjeistuksesta, jossa annetaan ao. kaltaisia ohjeita: Lasten ja nuorten ennakkoluuloihin...

Close