67% amerikkalaisesta uskoo evoluutioon?

By 2.1.2014Evoluutio

Vai että kolmasosa ei usko ihmisen kehittyneen aikojen saatossa? Niinkö voisi ajatella kun katsoo kysymyksen asettelua ”gallupissa” josta mm. Reuters uutisoi otsikolla ”kolmasosa amerikkalaisista hylkää kehityksen”? Tulkitsen tahallani ”väärin” ko. otsikon, koska mielestäni darwinisteilla ei ole oikeutta omia sanaa ”evolution” tarkoittamaan samaa kuin Darwinin evoluutioteoria. Evolution tarkoittaa PALJON muutakin kuin yhtä biologian teoriaa.

Kyselyn tarkoitus oli ilmeisesti katsastaa miten darwinismin propaganda uppoaa kansan syviin riveihin.

Miksei toisaalta uppoaisi, kun monelle asia on aivan sama ja asiaa jauhetaan opettajan ”auktoriteetilla” perusopetuksesta lähtien? Mutta – huolimatta yli sadan vuoden ponnistelusta ja propagandasta, yli kolmasosa ei usko evoluutioTEORIAAn! Itseasiassa, vielä useampi ei usko.

Numerokikkailua evoluutioteorian hyväksi?

Kun kyselyn tuloksia tutkii tarkemmin, huomataan että niistä 60:sta prosentista jotka uskoivat että ihmiset (ja muu elämä) on kehittynyt ajan kuluessa – vain 32% eli yksi kolmesta, uskoo että kehitys tapahtui evoluutioteorian mukaisesti itsestään – 24% heistä uskoo että kehitystä ohjasi äly (siis Jumala).

Otetaanpa siis uudestaan: 3,3 kymmenestä uskoo että ihminen on luotu eikä kehittynyt itsestään jostain esilimasta. 1,5 kymmenestä uskoo että ihminen on kehittynyt mutta kehitystä ohjasi Jumala. 2,4 kymmenestä uskoo että ihminen kehittyi esilimasta tms. itsestään (kuten Dawkins, Darwin yms. uskovat).

Kyselyn oikea tulos

on siis: Jumala loi 48% – elämä kehittyi itsestään 24% – ei osaa sanoa 28%

24% on merkittävästi vähemmän kuin 2/3 (66,6%) jonka esim. Reutersin otsikon perusteella voisi kuvitella darwinismin kannatukseksi. Pikkuisen tulosparannusta, darwinistien kannalta, on siis tapahtunut kymmenessä vuodessa.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Toimitus

Author Toimitus

More posts by Toimitus

Leave a Reply

Read more:
Vasemmistolaiset homoaktivistit hyökkäsivät kristittyjen kimppuun Saksassa

Homomyönteistä propagandaa halutaan syöttää pienille lapsille myös Saksassa. Valtiollinen koululaitos yritetään valjastaa osaksi (kulttuurimarxilaista vallankumousta?...

Joka neljäs opettaja miettii alanvaihtoa työrauhan puuttumisen takia

Opettajien ammattiliiton mukaan reilu neljännes opettajista harkitsee alan vaihtamista. Syyksi opettajat kertovat työn raskauden, ilmenee...

Close