EU: satelliittivalvottu liikennemaksu kaikkiin EU-maihin

EU:n liikennekomissaari Violeta Bulc suunnittelee pakollista tiemaksujärjestelmää kaikkiin EU-maihin, kertoo brittilehti Daily Mail. Bulc ehdottaa että teiden maksukäytännöt vakioitaisiin koko Euroopassa. Eri puolilla Euroopaa on tällä hetkellä käytössä erilaisia tiemaksujärjestelmiä. Ja joissakin maissa niitä ei ole lainkaan käytössä.

Bulcin mukaan ne aiheuttavat tarpeetonta rasitusta autojen ja kuorma-autojen kuljettajille sekä rajoittavat liikkumista.

Bulc kaavailee tiemaksukäytäntöjen yhdenmukaistamista pakollisella kilometrikorvausjärjestelmällä. Korvausjärjestelmä edellyttäisi, että kaikkiin ajoneuvoihin asennettaisiin kilometrimaksuja varten mittari, joka laskisi ajetut kilometrit oikein satelliittiteknologian avulla.

Tosiasiassa satelliittivalvottu liikennemaksu on vain harhautus, jonka avulla kansalaisten liikkumista päästään valvomaan ja polttoaineen hintaa korottamaan. Se tuo mukavasti lisää rahaa valtioiden ammottaviin kassakirstuihin.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Toimitus

Author Toimitus

More posts by Toimitus

Join the discussion One Comment

  • Jo jO sanoo:

    ”Tosiasiassa satelliittivalvottu liikennemaksu on vain harhautus, jonka avulla kansalaisten liikkumista päästään valvomaan ja polttoaineen hintaa korottamaan. Se tuo mukavasti lisää rahaa valtioiden ammottaviin kassakirstuihin.”

    Niipä. Kyllähän tähän muitakin vähemmän yksitysyyttä loukkaavia tapoja olisi olemassa.

Leave a Reply

Read more:
Virallista ilmaston lämpenemisteoriaa kyseenalaistava juttu YLEllä sai raivoisan palautteen

"Jos toimittajalla on pyrkimyksiä levittää valheellista tietoa, antakaa sille potkut." ”Ohjelmassa käsitellyt aiheet olivat sinänsä...

Mobiilipelit ja adrenaliini (Kaupallinen yhteistyö)

Ihmiset hakevat hyviä kokemuksia ja tuntemuksia eri asioista. Ihmisten vapaa-ajasta käydään todella kovaa kamppailua ja...

Close