Englanti laajentaa sensuuria ”vaarallisiin mielipiteisiin”

By 28.11.2013Totalitarismi

Ei heti uskoisi että kysymys on länsimaisesta demokratiasta mutta totta se on – britit ovat saamassa mielipidepoliisin.

Afterdawn kirjoittaa brittiparlamentin ehdotuksesta, jossa nettisensuuri laajennettaisiin koskemaan myös mielipiteitä eli ”kiihkomielistä” sanomaa välittävät nettipalvelut. Myös Suomessa on käytössä netin sensurointi, joka on jo aiheuttanut kiusallisia tilanteita Suomelle.

Jo lakeja suunniteltaessa esitettiin uhkakuvana se, että sensuurijärjestelmän rakentamisen jälkeen poliitikoille tulee houkutus laajentaa pikkuhiljaa sensuuria ja valvontaa kattamaan kaikkea mahdollista, nettivedonlyönnistä ”vääränlaisiin” mielipiteisiin. Samaa kaavaa käytetään ja tullaan käyttämään kaikissa valvontamekanismeissa, myös sormenjälkirekisteriä lobataan jo poliisin käyttöön sekä varmasti tulevassa autojen satelliittivalvonnassa.

Kysymys on sanan- ja yksilönvapaudesta, sekä siitä että kuka määrittelee oikeat mielipiteet ja mitä saa sanoa ja mitä ei. Mikäli sen tekevät hallitukset, tie tyranniaan on auki.

Kuten Benjamin Franklin aikanaan viisaasti sanoi:

Ne ihmiset, jotka ovat valmiita luopumaan olennaisesta osasta vapaudestaan saadakseen vähän turvallisuutta, eivät ansaitse kumpaakaan ja menettävät lopulta molemmat.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Toimitus

Author Toimitus

More posts by Toimitus

Leave a Reply

Read more:
Kahvi on todellinen terveysjuoma – kohtuudella käytettynä

Kahvi on kofeiinin ansiosta todellinen terveysjuoma, nimittäin kahvin juominen voi alentaa itsemurhariskiä 50 prosentilla. Luku...

Ilmaston lämpeneminen päättyi 16 vuotta sitten

http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2217286/Global-warming-stopped-16-years-ago-reveals-Met-Office-report-quietly-released–chart-prove-it.html Oletteko muuten huomanneet suomalaisen valtamedian uutisoineen asiasta? En minäkään. Verkkomedia teki lyhyen jutun: http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=4&id=5370

Close