Maahanmuutto ja perussuomalaiset

By 10.4.2016Politiikka

PS:n vaaliohjelmasta: ”Perussuomalaisille valtion tärkein tehtävä on kansalaisten turvallisuudesta ja hyvinvoinnista huolehtiminen, joten leikkaukset on aloitettava maahanmuuton ja kehitysavun tapaisista maailmanparannusmenoista. ”

Ja miten kävikään: ”IMF:n selvitys paljastaa, että nykyinen pakolaiskriisi maksaa Suomelle kolmanneksi eniten maailmassa jos hinta suhteutetaan bruttokansantuotteeseen.” Osa sanoo että koko hyvinvointivaltio voi romahtaa maahanmuuton seurauksena.

Moni muukaan asia ei ole mennyt kuten vaaliohjelmassa maalailtiin, joten ei ihme että kannatus on romahtanut. Teaparty tiivisti asian hyvin Hommaforumilla:

Persut on äänestetty valtaan, jotta saataisiin:
– vähemmän EU:ta
– vähemmän rahaliittoa tukipaketteineen
– vähemmän mamuja

Näiden teemojen pettäminen on petos ja kansalaisten tahdon täydellistä halveksuntaa.
Teaparty Hommaforum

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Toimitus

Author Toimitus

More posts by Toimitus

Join the discussion 2 kommenttia

 • Vesa Paatero sanoo:

  On hyvä muistaa, että Perussuomalaiset ovat hallituksessa vain yhtenä kolmesta suuresta puolueesta, joten kompromisseihin on tyytyminen. Ymmärtääkseni PS on kuitenkin vetänyt näitä asioita oikeaan suuntaan.

  On kieltämättä ärsyttävää, että hallituksen toimista on välillä vaikea tietää, mikä oikeasti on minkäkin hallituspuolueen ansiota tai syytä.

 • Toimitus Toimitus sanoo:

  On myös hyvä muistaa että moni PS:n äänestäjä piti Perussuomalaisia selkärankaisina verrattuna muihin puolueisiin ja poliitikoihin. Sitä vahvisti myös 2011 vaalien jälkeinen ryhdikäs toiminta.

  Viime vaalien jälkeen juuri nuo kolme tärkeintä teemaa, joista myös PS/Soini ovat pitäneet eniten meteliä aiemmin, hylättiin. Siksi monet äänestäjät, minä mukaanlukien, ovat pettyneet puolueen ja sen kansanedustajien toimintaan. Saarakkala ja Tynkkynen pitivät meteliä vaaliteemoista, mutta heidätkin on nyt ”harjattu”.

  Jos PS olisi viime vuonna tehnyt hallituskysymyksen siirtolaisvyöryn pysäyttämisestä tai Kreikan kolmannesta tukipaketista, kannatusromahdusta ei olisi tapahtunut. On valhetta väittää etteikö niin olisi voitu tehdä, mutta puolue valitsi toisin.

Jätä kommentti

Lue lisää:
Suomalaisprofessori: Maapallon lämpötila ei ole kohonnut 15 vuoteen!

Professori Jyrki Kauppinen kirjoittaa Turun Sanomissa että maapallon lämpötila ei ole kohonnut 15 vuoteen. Kauppisen...

Valtiot kiinnostuneita Twitterin käyttäjistä

Valtiot ympäri maailmaa pyytävät Twitteriltä käyttäjätietoja yhä useammin. Vuoden 2013 ensimmäisen puoliskon aikana Twitter sai...

Sulje