Vasemmistolaiset homoaktivistit hyökkäsivät kristittyjen kimppuun Saksassa

Homomyönteistä propagandaa halutaan syöttää pienille lapsille myös Saksassa. Valtiollinen koululaitos yritetään valjastaa osaksi (kulttuurimarxilaista vallankumousta? ja) propagandakoneistoa, jonka tavoitteena on mm. homomyönteinen asennekasvatus jo pienestä lähtien. Eräissä maissa (kommunistidiktatuureissa) näitä kutsutaan ”uudelleenkoulutusleireiksi”, länsimaissa niitä kutsutaan esi- ja peruskouluksi.

Saksan Baden-Württembergin osavaltion esitys uudesta seksuaalikasvatusohjelmasta on nostattanut raivoa alueen kristillisissä perheissä. Kymmenet tuhannet vanhemmat ja opettajat ovat allekirjoittaneet vetoomuksen alueen hallitsevien viher-vasemmistolaispuolueiden tekemää lakiesitystä vastaan.

Uusi kasvatusohjelma edistää kannattajien mukaan erilaisten seksuaalivähemmistöjen tasa-arvoisuutta ja vähentää syrjintää, kun taas vastustajien mukaan ohjelma ei tyydy syrjinnän poistamiseen ja tasa-arvon edistämiseen, vaan sen tarkoituksena on aktiivisesti edistää homoideologiaa.

Lakiesityksen vastustajien rauhanomaiset mielenilmaukset keskeytyivät kun väkivaltaiset vasemmistolaisaktivistit hyökkäsivät mielenosoittajien kimppuun.

Silminnäkijöiden mukaan vanhemmille huudettiin törkeyksiä, heitä syljettiin, heidän päälle heiteltiin kananmunia ja muita esineitä. Lisäksi homoaktivistit repivät Raamatun sivuja, pyyhkivät niillä takapuolensa ja heittivät niitä kristittyjen vanhempien päälle. Monet mielenilmaukseen osallistuneet tavalliset keskiluokkaiset kansalaiset järkyttyivät raivoavien homoaktivistien osoittamasta vihamielisyydestä.

 

 

 

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Toimitus

Author Toimitus

More posts by Toimitus

Leave a Reply

Read more:
Voynichin käsikirjoitus

Keskiajalta peräisin olevaa Voynichin käsikirjoitusta pidetään yhtenä historian suurimmista mysteereistä. Kirjoituksen 240 sivua sisältävät sekä...

Alkoholistista kohtuukäyttäjä – onko se mahdollista?

Aamulehdessä kirjoitettiin mielenkiintoisesta aiheesta - alkoholismista. Yleensä ajatellaan, ja myönnän itsekin olleeni siinä uskossa, että...

Close