Kristitty amerikkalaismies pidätettiin Lontoossa ”homofobisesta puheesta”

Tony Miano, amerikkalainen eläkkeellä oleva sheriffi, pidätettiin Lontoossa – Englannissa, hänen saarnattuaan seksuaalista moraalittomuutta vastaan. Hänen todettiin rikkoneen järjestyslain kohtaa, syyllistyen ”homofobiseen puheeseen, joka voi aiheuttaa ihmisissä ahdistusta, ahdinkoa, pelästystä tai loukkaantumista”.

Miano saarnasi Raamatusta kohtaa 1. Tessalonikalaisille 4:1-12 kun hänet keskeytettiin poliisin toimesta ja ilmoitettiin että ”saarnaaminen itsessään ei ole rike, mutta valituksen tehnyt nainen oli tulkinnut kyseisen kohdan homofobiseksi”.

Miano kertoi poliiseille että hän ei vihaa homoseksuaaleja ja että hän saarnasi kaikkea seksuaalista moraalittomuutta vastaan – himoa, haureutta ja pornoriippuvaisuutta. Hän lisäsi että hän ”rakastaa homoseksuaaleja tarpeeksi kertoakseen heille Evankeliumin totuuden”.

Miano kuitenkin pidätettiin ja vietiin poliisiasemalle jossa hänet kuvattiin ja häneltä otettiin sormenjäljet. Lisäksi hänestä otettiin dna-näyte. Miano oli pidätettynä seitsemän tuntia ja häntä kuulusteltiin mm. hänen uskostaan Jeesukseen Kristukseen.

Häneltä kyseltiin mm. että ”uskonko että homoseksuaalisuus on synti ja mitä kohtaa Raamatusta luin. Lisäksi minulta kysyttiin että jos nälkäinen homoseksuaali tulisi luokseni, antaisinko hänelle syötävää?”.

Tony Miano vapautettiin lopulta ja syytteistä luovuttiin.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Toimitus

Author Toimitus

More posts by Toimitus

Leave a Reply

Read more:
Lintuinfluenssa H7N9 vain muutaman askeleen päässä mahdollisesta pandemiasta

Mittavan tutkimuksen mukaan lintuinfluenssa H7N9 tarvitsee vain muutaman mutaation proteiinirakenteessaan tullakseen helposti ihmisestä toiseen tarttuvaksi....

Polaaripyörre syynä ilmaston kylmenemiseen JA ilmaston lämpenemiseen

Tämän talven leudot kelit Suomessa ja viime päivien paukkupakkaset Yhdysvalloissa aiheuttanut sääilmiö - polaaripyörre /...

Close