Homoparin lähetystyöhön siunaus yritettiin pitää salassa julkisuudelta?

Tai ainakin asia tuli julkisuuteen ennen aikojaan ja/tai ”vääriä kanavia” pitkin. Tarkoitus oli ilmeisesti ns. ”tipauttaa messuväki penkiltä” valtakunnallisessa lähetysjuhlassa. Näin voisi ainakin päätellä kommentista jonka Hannu Pöntinen, Vantaankosken seurakunnan kirkkoherra, lausui Seurakuntalainen lehden verkkosivuilla:

Koska Ariel Neulaniemi on Vantaankosken seurakuntaneuvoston jäsen jkommentoin asiaa kahdesta näkökulmasta.

Seurakuntaneuvoston puolesta olen pahoillani, että Neulaniemi on rikkonut neuvoston jäsenen luottamusasemaa ja hän on vuotanut julkisuuteen vielä keskeneräistä asiaa. Neulaniemen artikkelista saa selkeän kuvan, että hänen informaatiolähteensä on neuvostolle keskustelun pohjaksi lähetetty materiaali ja neuvoston käymä keskustelu.

Neulaniemelle kerrottiin, että materiaalia ei tarkoitettu julkaistavaksi ilman erillistä lupaa, jota hänelle ei ole myönnetty. Toinen valitettava asia on, että mielestäni Neulaniemi rikkoo journalismin hyviä tapoja ja yksityisyyden suojaa julkistamalla materiaalia niin, että henkilöt on tunnistettavissa.

Vantaankosken seurakunnan puolesta esitän anteeksipyynnön asianosaisille läheteille sekä Suomen Lähetysseuralle asian ennenaikaisen julkistamisen johdosta.

Hannu Pöntinen,
Vantaankosken seurakunnan kirkkoherra

Pöntisen purkaus löytyy Seurakuntalainen lehden verkkosivuilla kommentit-osiossa. Ariel Neulaniemi on toimittaja joka alunperin julkaisi jutun koskien parisuhteensa rekisteröineen miesparin siunaamisesta lähetyskentälle.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Toimitus

Author Toimitus

More posts by Toimitus

Leave a Reply

Read more:
Ida fossiili ei ole ihmisen esiäiti, täti eikä isoäiti

YLE, tuo pakkoveroin ylläpidetty propagandatorvi, on haluton korjaamaan väärää hehkutustaan eräästä aikanaan löydetystä apinan raadosta...

Englanti laajentaa sensuuria ”vaarallisiin mielipiteisiin”

Ei heti uskoisi että kysymys on länsimaisesta demokratiasta mutta totta se on - britit ovat...

Close