Hallitus jyrää siirtolaisinvaasiota vastustavat kansalaiset

Lappajärven Kivitippu-hotelliin perustetaan turvapaikanhakijoiden vastaanottokeskus. Lappajärven asukkaat ja kunnanvaltuusto vastustivat vastaanottokeskuksen perustamista, mutta kuntalaisten mielipiteistä ei välitetty kuten jo maahanmuuttoviraston toimesta aiemmin ilmoitettiin. Myös Keuruu hylkäsi Suomen suurimman vastaanottokeskuksen perustamisen alueelleen, mutta keskus perustetaan silti. Keuruulaisten mielipidettä tosiaan kysyttiin, mutta koska vastaus oli maahanmuuttokoneiston kannalta väärä, niin siitä ei välitetty. Tätä on demokratia Suomessa nykyään.

Hotellin vuokraaminen asuntolaksi ei ole oletettavasti kovinkaan halpaa, mutta kuten ministeri Orpo aiemmin lausui, rahaa löytyy koska ”Suomi ottaa lisää velkaa” maahanmuutosta aiheutuviin kuluihin. Sillä saadaan luultavasti myös maistuvampaa ruokaa hätää kärsiville sotalapsille. On arvioitu että pelkästään tänä vuonna saapuvat (arviolta 50000 tulijaa) aiheuttavat noin 660 miljoonan vuosikustannukset.

Ja lisää on tulossa. Pahimmillaan Eurooppaan saapuu lähivuosina miljoonia pakolaisia, joista suurin osa on elintasosiirtolaisia. Valtaosalle ei ole tiedossa töitä kuin harmaassa taloudessa, joten heitä on pakko elättää sosiaaliturvalla. Vuosia kestäneen laman heikentämät eurooppalaiset hyvinvointivaltiot eivät kestä sellaista rasitusta, joten sosiaaliturva tullaan ajamaan alas lähivuosina. Aivan uusliberalistisen talouden käsikirjan mukaisesti.

Se taas tulee johtamaan köyhyyteen ja mellakoihin, joiden johdosta säädetään poliisivaltiota vahvistavia ja kansalaisten oikeuksia heikentäviä lakeja.

Koska kunnat ja kuntalaiset eivät ymmärrä miten kirjava turvapaikanhakijoiden joukko voi olla valtava voimavara ja jopa heidän ainoa oljenkortensa, niin hallitus valmistelee pakkokeinolakia, jolla kunnat määrätään ottamaan vastaan heille osoitetut rikkaudet.

Tosin Perussuomalainen puolustusministeri Jussi Niinistö ehti jo kiistämään ko. lain pakkokeinot. Aiemmin saman puolueen kunnanvaltuutettu Liisa Mariapori kertoo Pauli Vahteran Facebook-sivuilla että heille on valtuustossa poliisin ja maahanmuuttoviranomaisten toimesta ilmoitettu että kyseinen pakkokeinolaki on tulossa. Sen mukaan jokaisen kunnan on otettava 25% väestöpohjastaan näitä ”pakolaisia”.

Jää nähtäväksi kenellä on virheellistä tietoa.

pakkolaki-fb

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Toimitus

Author Toimitus

More posts by Toimitus

Jätä kommentti

Lue lisää:
Kristitty amerikkalaismies pidätettiin Lontoossa ”homofobisesta puheesta”

Tony Miano, amerikkalainen eläkkeellä oleva sheriffi, pidätettiin Lontoossa - Englannissa, hänen saarnattuaan seksuaalista moraalittomuutta vastaan....

Uudet D-vitamiinisuositukset Suomessa

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos – THL, valtion ravitsemusneuvottelukunta ja Suomen Lastenlääkäriyhdistys ovat tammikuussa 2011 antaneet...

Sulje