Vähäpäästöiset autot tuottavat hengenvaarallisia ympäristömyrkkyjä

By 19.12.2013Ilmastonmuutos

No niin, näitähän on saanut viime aikoina lukea useamminkin mutta lisätään nyt tämäkin esimerkkinä mihin viherhörhöjen ajama politiikka johtaa. Vihreä politiikka on ajanut tuottamaan vähäpäästöisiä autoja, jotka uusien tutkimusten mukaan ovatkin itse asiassa hengenvaarallisia myrkkypommeja. Kauppalehti kertoo tutkimustuloksista:

Autotehtaat tuovat jatkuvasti markkinoille uusia huipputehokkaita pikkumoottoreita, jotka kuluttavat vähän. Jos uuteen tutkimukseen on uskominen, niin suuntaus on hengenvaarallinen.

Tutkimuksen mukaan pienten suorasuihkutusmyllyjen hiukkaspäästöt saattavat nousta pahimmillaan tuhatkertaisiksi verrattuna perinteisten bensiinimoottorien tekniikkaan. Dieseliin verrattuna hiukkasia tupruaa kymmenkertainen määrä.

Tiukentuvien ympäristövaatimusten vuoksi autotehtaat kehittävät vähemmän kuluttavia ja hiilidioksidia päästäviä moottoreita. TÜV Nordin mukaan sen tuloksena ihmisiin suoraan vaikuttavat hiukkaspäästöt vain lisääntyvät. Hiilidioksidit vahingoittavat ilmastoa, mutta hiukkaset aiheuttavat muun muassa syöpää.

Minä olen tullut siihen tulokseen, että vihreitä ei pitäisi päästää mihinkään päättävään asemaan – missään. Luonnosuojelu on tärkeä asia, mutta tuollainen epäpätevyys on korrektisti sanottuna – erittäin vastenmielistä.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Toimitus

Author Toimitus

More posts by Toimitus

Jätä kommentti

Lue lisää:
Vastaanottokeskuksia lakkautetaan ja majoituspaikkoja vähennetään

Maahanmuuttovirasto on päättänyt lakkauttaa 33 vastaanottokeskusta. Näiden lisäksi 10 keskuksen määräaikainen sopimus päättyy. Majoituspaikkoja vähennetään...

Miksi homoliitossa olevaa ei tule lähettää lähetystyöhön?

Koska lähetystyöntekijän tulee olla kristitty, muuten hän on eksyttäjä. Homoseksuaalisuuden harjoittaminen on kauhistus Jumalalle, se...

Sulje