Tuhansia busseja romuksi kiristyvien ympäristövaatimusten vuoksi

Tuhansia busseja joudutaan vetämään pois liikenteestä koska ne eivät täytä enää paikallis- ja seutuliikenteen kilpailutuksissa vaadittavia päästömääräyksiä.

Liikenteestä poistuvalle kalustolle ei ole tiedossa minkäänlaista uutta käyttöä. Busseja romuksi tai sitten ne on vietävä ulkomaille, esimerkiksi Afrikkaan.

Tämäkö on järkevää politiikkaa?

Laitetaan määräyksiä, joilla on kosmeettisia vaikutuksia ja jotka Vihreät tupeloivat saman tien ympäristöpolitiikallaan. Määräyksiä joiden vuoksi yritykset joutuvat investoimaan/velkaantumaan tolkuttomasti aivan turhaan eli ostamaan uutta kalustoa täysin toimivan tilalle.

Tai laittamaan lapun luukulle ja irtisanomaan työntekijät.

Sitten ne samat bussit viedään Afrikkaan, jossa ne voivat ”saastuttaa” niin paljon kuin huvittaa? Eikö se haittaa jos ne päästelevät siellä? Eikö ilmastonmuutos olekaan globaali? Onko kukaan laskenut paljonko niiden bussien laivaaminen/ajaminen sinne saastuttaa? Entä paljonko niiden romuttaminen saastuttaa?

Miksei ole laskettu? Ai niin, eihän sillä ole mitään väliä tai sitten asialla olivat taas vihreät, joiden toiminnassa ei yleensä paljon järki päätä pakota.

Minulla on parempi idea: lopettakaa kaikki Vihreiden apujärjestöjen tukiaiset ja sijoittakaa ne rahat päästövähennyksiin. Varmasti saatte parempia tuloksia kuin tällä touhulla.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Toimitus

Author Toimitus

More posts by Toimitus

Leave a Reply

Read more:
Huostaanotetut kaksospojat haetaan kodistaan 4.1.2014

Tämä on aito tilanne suomalaisesta kodista, tänä vuonna - 2014. Poliisi on saanut lastensuojeluviranomaisilta virka-apupyynnön...

Video näyttää totuuden abortista – ”Äänetön huuto”

Bernard Nathansonin video "The Silent Scream", joka järkytti maailmaa ja muutti monien käsityksen abortista. Videota...

Close