Kääk – taas yksi ilmastopommi osoittautumassa suutariksi

Muistatteko pari otsikkoa (niitä on ko. aiheesta tolkuttomasti enemmän)

Siperian tundralla kytee ilmastopommi

tai

Siperia opettaa taas

Jos ilmaston lämpeneminen sulattaa routaa, sulamisjärvet kasvavat ja jäähän varastoitunut hiili vapautuu – järvistä ennen kaikkea metaanina.

Oraskin naputtelee blogissaan:

Jos tutkijoiden havainto pitää paikkansa, se on ehkä kaikkien aikojen pelottavin ilmastouutinen. Energiayhtiöiden ansiotonta voittoa verottamalla voitaisiin kerätä vuosittain satoja miljoonia euroja. Verotuotolla voitaisiin vauhdittaa merkittävästi uusiutuvia energianlähteitä ja energiansäästöä. Tuskin koskaan on ollut ilmeisempää, miksi vihreitä tarvitaan.

No, nyt onkin huomattu että

metaani on voimakas kasvihuonekaasu, mutta sillä on soilla vapautuessaan roolinsa myös ilmastonmuutoksen hidastajana. Tämä käy ilmi tuoreesta suomalaistutkimuksesta.

Kun ottaa huomioon että Vihreiden ideoilla on mm. lisätty kasvihuonepäästöjä, nostettu veroja ja siirrytty aimo askel kohti kommunistista suunnitelmataloutta – niin kysytään tosiaan: Miksi vihreitä tarvitaan?

Miten niin kommunistista suunnitelmataloutta? No, miksi itse kutsuisit yhteiskuntaa jossa en saa ostaa myrkytöntä euron hintaista hehkulamppua vaan minun pitää ostaa 20 euron ympäristömyrkkyjä sisältävä energiansäästölamppu?

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Toimitus

Author Toimitus

More posts by Toimitus

Leave a Reply

Read more:
Kahvi on todellinen terveysjuoma – kohtuudella käytettynä

Kahvi on kofeiinin ansiosta todellinen terveysjuoma, nimittäin kahvin juominen voi alentaa itsemurhariskiä 50 prosentilla. Luku...

Korhola: EU:n ilmastopolitiikka typerää

Eija-Riitta Korhola kertoo EU:n ilmastopolitiikasta ja näkemyksistään: Osuutemme globaaleista päästöistä on 10 %. Vuonna 2020...

Close