Ilmatieteenlaitos kouluttaa toimittajia kirjoittamaan ”oikein” ilmastonmuutoksesta

Ilmatieteen laitos on järjestänyt toimittajille ilmastonmuutoskoulutusta vuosittain. Maaliskuussa 2014 järjestettiin jo yhdeksäs toimittajille tarkoitettu kurssi ilmastonmuutoksesta, sen syistä ja seurauksista.

Ilmatieteenlaitoksen mukaan IPCC:n mukainen ilmastonmuutos on tosiasia. Ilmatieteenlaitoksen laitoksen pääjohtajan kanta tuli selväksi taannoin:

Ilmastomuutokseen kriittisesti suhtautuvien mielestä maapallo on litteä.

Näin lausui televisiossa Ilmatieteen laitoksen pääjohtaja Petteri Taalas, kirjoittaa Reijo Tossavainen.

Miksi verovaroista kustannetaan propagandaa?

Ilmatieteenlaitos on julkinen laitos. Se on perustettu 1838, nykyisen nimensä se sai vuonna 1969. Hallinnollisesti laitos on liikenne- ja viestintäministeriön alainen.

Onko sinusta oikein että verovarojasi käytetään IPCC:n mukaisen ilmastonmuutospropagandan edistämiseen? Vai pitäisikö ne varat käyttää muulla tavalla?

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Toimitus

Author Toimitus

More posts by Toimitus

Leave a Reply

Read more:
Kehitysavussa miljoonien väärinkäytökset

Suomalaisten verorahoja paloi Mosambikissa paikallisten johtajien henkilökohtaisiin menoihin. Ulkoministeriön kehitysyhteistyöhankkeissa on tehty viime vuosina havaintoja...

Monikulttuuri käytännössä – suomalaisia syrjitään työhönotossa

Helsingin kaupunki haluaa lisätä maahanmuuttajien määrää työvoimassaan. Helsinki harjoittaa työhönotossa niin sanottua positiivista erityiskohtelua kertoo...

Close